Rojen sem bil 26. septembera 1983. Sem najmlajši od štirih sinov v glasbeni in umetniški družini. Kot otrok sem pel v otroškem in mladinskem zboru, nastopal na festivalu Korajža velja ter v zasedbi Trubadur.

Pri trinajstih sem začel kot samouk igrati kitaro in se kmalu vključil v prebujajočo se rock sceno Bistrice ob Sotli. Sodeloval sem v bendih in projektih Eternia, Malik, Mána in The Ghen (slednji še deluje). Zaključil srednjo šolo (aranžerski tehnik) in fakulteto (bibliotekarstvo in informatika), med in po tem pa aktivno sodeloval v domačem mladinskem društvu, napisal nekaj (tudi nagrajenih) kratkih zgodb, se udeleževal igralskih in filmskih delavnic, sodeloval pri nastanku nekaj videospotov in kratkih filmov ter več let kot spiker in avtor oddaj deloval v Mariborskem radiu študent.

Sočasno pa sem (z daljšimi in krajšimi vmesnimi premori) pisal lastne skladbe za akustično kitaro in glas in jih izvajal samo zase ali (redko) za najbližje. Prvi javni nastop je bil šele v nedeljo, 30. marca 2014 v Klubu Metulj v domači Bistrici ob Sotli. Pozitivni odzivi so me opogumili, da poskusim svoje pesmi predstaviti tudi širši publiki.